Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Nederlands Elftal Dames Vanavond

Web Oranje verliest van Duitsland en loopt Olympische Spelen mis Nederlands elftal vrouwen - 28 februari 2215. Web De finale is op zondag 31 juli 2022 Het programma van het EK Voetbal begint voor de Oranje Vrouwen met de. Web Het Nederlands elftal v krijgt nog één laatste kans op plaatsing voor de Olympische Spelen van Parijs. Het belangrijke Nations League-duel van de Oranje Leeuwinnen in Spanje staat. Web Volg de live Voetbal-wedstrijd van de UEFA Womens Nations League tussen Spanje en Nederland. Web Bekijk hier het actuele programma OranjeLeeuwinnen met de data en tijden van de wedstrijden van. Web Deze week start de groepsfase van de gloednieuwe competitie..



Onsoranje

De KNVB heeft maandagochtend het EK-shirt van het Nederlands elftal gepresenteerd Het tenue lijkt een moderne versie van het. Dit is het nieuwe Nederlands Elftal shirt voor het EK 2024 De KNVB en Nike hebben het nieuwe thuistenue voor het Nederlands elftal onthuld. Vandaag is het nieuwe tenue van het Nederlands voetbalelftal gepresenteerd dat deze zomer ook zal worden gedragen bij het EK in. EK 2024 Nederlands Elftal 18 maart 2024 0910 Het is bekend in welk thuistenue het Nederlands elftal zal spelen komende zomer op het EK dat. De KNVB en Nike hebben vandaag het nieuwe thuistenue voor het Nederlands elftal onthuld dat ook tijdens het EK 2024 zal worden gedragen..


Web Bekijk hier het actuele programma van Oranje met de data en tijden van de wedstrijden van het Nederlands elftal. Web Nederlands elftal op tv Nederlands elftal - Wales UEFA Nations League Dinsdag 14 juni 2022 2045 uur Stadion Feijenoord Rotterdam LET. Web Het Nederlands elftal speelt in 2024 enkele oefeninterlands doet mee aan het EK in Duitsland en zal vervolgens de groepsfase van de Nations League. Italië O17 M Myyrmäki stadium Vantaa Finland. Web Tv De NOS zendt beide oefenwedstrijden van het Nederlands elftal live uit op televisie Vrijdagavond is Nederland - Schotland te zien op NPO..



Ek Vrouwen

. . . Web Dit is het programma voor de Oranje Leeuwinnen bij de Nations League voor vrouwen. Damaris Egurrola in duel met Jennifer Hermoso tijdens het WK. Web Oranjevrouwen winnen van WK-finalist Engeland houden zicht op Olympische Spelen..


Comments