Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Nederlands Elftal - Schots Voetbalelftal Wedstrijden Dames

Oranje v in EK-kwalificatie tegen Italiƫ. Web Nederland - Schotland Opstelling. Daniƫlle van de Donk en Kerstin Casparij vieren de openingstreffer. . Web Het speelschema van de Oranje Vrouwen bestaat uit wedstrijden voor EK-kwalificatie het EK Womens EURO. Web Het Nederlands elftal neemt het tijdens de vierde wedstrijd uit de Womens Nations League wederom op. Web Het Nederlandse vrouwenelftal gaat begin december als koploper in de Nations League naar..



Onsoranje

Hier vind je alles over EURO2024 Het Nederlands elftal speelt op EURO2024 tegen Frankrijk. Het Nederlands elftal begint het EK op 16 juni met een wedstrijd in Hamburg tegen Polen Wales Finland. Bekijk hier alle statistieken van het EK 2024 voetbal inclusief de statistieken van de EK kwalificatie. De kwalificatie voor het EK in 2024 start op donderdag 23 maart 2023. De loting voor het EK 2024 De achtste finales worden tussen 29 juni en 2 juli gespeeld..


De Nederlandse vrouwen zijn sinds jaar en dag een grootmacht in het hockey. De Koninklijke Nederlandse Hockey Bond KNHB heeft Paul van Ass benoemd als bondscoach van het. WEB Voor de twaalfde keer in de geschiedenis is het Nederlands elftal Europees kampioen geworden..



Ek Vrouwen

Het EK 2023 voor vrouwen en mannen wordt van 18 tot en met 27 augustus gehouden in het Duitse. Programma en speelschema hockey Olympische Spelen Parijs 2024 Zoals hierboven te lezen is worden de. Oranje geeft Engeland pak slaag en plaatst zich voor EK-finale..


Comments